Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Walker: Vuçiq është politikan i llojit të Millosheviqit, ai e di mirë të vërtetën për atë se çka ka ndodhur gjatë luftës
Sot në Deçan ambasadorit, William Walker i ndahet titulli “Krenaria e kombit shqiptar”

Walker: Vuçiq është politikan i llojit të Millosheviqit, ai e di mirë të vërtetën për atë se çka ka ndodhur gjatë luftës

Ish-shefi i OSBE-së gjatë luftës në Kosovë, Wiliam Walker, ka thënë se kryetari serb, Aleksandër Vuçiq duhet të “zgjohet”, pasi sipas tij ai e di të vërtetën për atë se çka ka ndodhur gjatë luftës, sidomos në Reçak. “Nuk e di se ku bazohet ai. Më duket e çuditshme se si 21 vjet pas flasin ende për mua në Beograd. Në ato mënyra më ka përshkruar edhe Millosheviq. Por, 21 vjet pas, kryetari i Serbisë ende të flasë ashtu… Ai e di të vërtetën që ndodhi Reçak. Besoj se ishte ministër i Informimit apo diçka e tillë në kohën e Millosheviqit. Pra, ai është politikan i llojit të Millosheviqit”, ka thënë Walkeri. Më tutje, ai ka ironizuar me Vuçiqin, duke e krahasuar atë me njerëzit që besojnë se toka është e rrafshët.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Më 7 shtator do të mbahet takimi i radhës në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, ...