Duda Balje

Deputetja boshnjake, Duda Bala, ka ironizuar Qeverinë, për lirimin e serbëve të veriut nga pagesa e rrymës

Deputetja nga radhët e komunitetit boshnjak në Kuvendin e Kosovës, Duda Bala, ka folur me ironi lidhur me  propozimin e ZRRE-së për rritje të çmimit të rrymës, si dhe për përjashtimin e komunave me shumicë serbe në veri të vendit nga kjo rritje e çmimit. Ajo ka kërkuar nga ZRRE-ja që e njëjta të vlejë edhe për komunitetin boshnjak, nëse kjo mëshirë ndahet nga Qeveria e Kosovës. Pyes ZRRE-në  a ka mundësi që  edhe për ne boshnjakët të mos ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike, ne nuk e kemi komunën tonë, por nuk ka lidhje! ka thënë deputetja boshnjake Duda Bala.

Kontrolloni gjithashtu

Zelensky

Volodimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry Kissinxher

Kryetari Ukrainës, Vladimir Zelensky është përgjigjur ashpër në deklaratën e ish-sekretarit amerikan të shtetit, Henry …