KEK
Fillimi / Lajmet / Deputetja, Valdete Bajrami, ka vlerësuar se qeveria aktuale i ka sjellë Kosovës vetëm izolim
Valdete Bajrami: Sa e nevojshme është që PDK-ja dhe LDK-ja të shkojnë në opozitë

Deputetja, Valdete Bajrami, ka vlerësuar se qeveria aktuale i ka sjellë Kosovës vetëm izolim

Valdete Bajrami, zëvendëskryetare e Komisionit të Integrimeve, deputete e Nismës për Kosovën, ka vlerësuar se qeveria aktuale i ka sjellë Kosovës vetëm izolim, ndërsa krerët shtetërorë tashmë po e fajësojnë edhe BE-në për dështimet e tyre. Jo që nuk kemi lëvizje të lirë por me udhëheqje të këtyre njerëzve të papërgjegjshëm Kosovës i është ofruar izolim total pikërisht nga mospuna e tyre. Këta nuk ishin të zotë që t’i kryejnë obligimet për të cilat kanë dhënë edhe premtime, prandaj po mundohen ta gjejnë fajtorin fillimisht tek opozita e tash së fundmi edhe tek BE-ja. Ajo ka thënë se presidenti i tanishëm gjithmonë ka fajësuar të tjerët për mossukseset e tij. E dimë se z.Thaçi si zakonisht, gjithnjë fajëson të tjerët për dështimet e tij. Shikuar objektivisht, janë pikërisht politikat e tij të pa pëgjegjshme qeverisëse të cilat kanë lënë pasoja aq të rënda saqë do të duhen vite për ta sanuar gjendjen e krijuat nga politikat e tij”, ka shtuar ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 që kërkoheshin të drejta dhe barazi

52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 në të cilat kërkoheshin të drejta dhe barazi

Sot janë bërë 52 vjet nga demonstratat shqiptare të vitit 1968 në Kosovë, të cilës ...