Brickos

Dinosha: Kosova të ketë unitet politik e koordinim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kryetari i Unionit Nacional Shqiptar në Mal të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha ka vlerësuar se Kosova të ketë unitet politik e koordinim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai ka theksuar më tutje se kjo do të jetë rruga më e mirë për shmangien e incidenteve dhe konflikteve eventuale në Kosovë, ose në Ballkanin Perëndimor. Gjatë intervistës për Kosovapress, kryetari i Unionit Nacional Shqiptar në Mal të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha ka theksuar se regjimi i presidentit serb, Aleksandër Vuçiq nuk dallon shumë me ato të kaluarat dhe se Serbia po vazhdon me propagandën e saj kundër Kosovës por Kosova duhet të fokusohet në zgjidhjen e problemeve.  “Është momenti i fundit kur gjërat duhet të nisin të marrin zgjidhje, në mënyrë që imazhi i vendit tonë të mos dëmtohet në botë” ka porositur kryetari i Unionit Nacional Shqiptar në Mal të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …