leoni

Në pikë kalimin kufitar në Merdare ​kolona arrin deri në një kilometër, ndërsa pritjet më shumë se dy orë

Vazhdojnë pritjet e gjata të mërgimtarëve tonë në pikat doganore brenda territorit të Serbisë

Vazhdojnë pritjet e gjata të mërgimtarëve tonë në pikat doganore brenda territorit të Serbisë. Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se pika më e ngarkuar për të hyrë në Kosovë është Dheu i Bardhë, ku pritjet janë më shumë se 3 orë. Në Merdare pritjet janë 10 deri 20 minuta për të hyrë në Kosovë, ndërsa për të dalë deri në 5 minuta. Në pikat tjera kufitare, nuk ka kolona për të hyrë ose për të dalë nga Kosova, ka njoftuar Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …