MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ditman: Para anëtarësimit në BE Kosova dhe Serbia duhet t’i normalizojë raportet mes vete
Aksel Ditman

Ditman: Para anëtarësimit në BE Kosova dhe Serbia duhet t’i normalizojë raportet mes vete

Ambasadori i Gjermanisë në Serbi, Aksel Ditman ka thënë se para anëtarësimit në Bashkimin Evropian Kosova dhe Serbia duhet të normalizojë raportet mes vete. Ai  ka thënë se ende ka një numër të madh të çështjeve që duhet të zgjidhen ndërmjet Serbisë dhe Kosovës. Për të mos importuar konflikte rajonale, Ditman ka thënë se normalizimi është kushti kryesor para se Serbia të anëtarësohet në BE.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...