Fillimi / Lajmet / Doli nga shtypi libri i Bardhyl Mahmutit, në gjuhën frënge: Mashtrimi i Madh: Gjenocidi në Kosovë dhe kumbaria e “mafies shqiptare
Doli nga shtypi libri i Bardhyl Mahmutit, në gjuhën frënge: Mashtrimi i Madh: Gjenocidi në Kosovë dhe kumbaria e “mafies shqiptare

Doli nga shtypi libri i Bardhyl Mahmutit, në gjuhën frënge: Mashtrimi i Madh: Gjenocidi në Kosovë dhe kumbaria e “mafies shqiptare

Më 31 gusht 2017, në Paris, doli nga shtypi libri i Bardhyl Mahmutit, në gjuhën frënge, Mashtrimi i Madh: Gjenocidi në Kosovë dhe kumbaria e “mafies shqiptare. Autori i librit  ka falëderuar me këtë rast  Shoqatën « Mëmëdheu »,veprimtarët e Shoqërisë «Lëvizja », mediet që i dhanë hapësirë të nevojshme  publiciteti dhe të gjithë ata që dhanë kontributin maksimal që e vërteta për Kosovën të jetë edhe në duart e lexuesit frankofon. Kjo vepër shpartallon disa nga operacionet e mëdha propagandistike dhe të manipulimeve politike të ndërmarra nga Beogradi lidhur me luftën e Kosovës. Fillimisht i botuar në gjuhën shqipe dhe atë angleze, ky botim ofron një version të adaptuar për lexuesit frankofon. Autori përshkruan faktet dhe rrethanat e gjenocidit në Kosovë, identifikon ata që qëndrojnë prapa vrasjeve të civilëve serbë dhe sajimit të akuzës për trafikimin e organeve.

Doli nga shtypi libri i Bardhyl Mahmutit, në gjuhën frënge: Mashtrimi i Madh: Gjenocidi në Kosovë dhe kumbaria e “mafies shqiptare

Kontrolloni gjithashtu

Deputetja e Kuvendit të Shqipërisë, Rudina Hajdari ka vendosur që të krijojë një parti të re

Ish-deputetja Rudina Hajdari, ka deklaruar se opozita, në tërësi sot është më e përçarë se kurrë

Ish-deputetja nga radhët e PD-saë Rudina Hajdari, e cila ndodhet në Amerikë ka deklaruar se ...