Doli nga shtypi Libri me këngë epiko – historike ,,KËNGËT E LIRISË” të autorit Nazmi Hajdari

Autori Nazmi Hajdari ka bërë të ditur se ka botuar librin e parë me këngë epiko – historike me titull ,,KËNGËT E LIRISË””. Ai me këtë rast ka shkruar: Dua të falënderoj Redaktorin e librit prof.Dr.ZYMER UJKAN NEZIRI, parathënësi XHELADIN REXHEPI, recensuesit AHMET QERIQI, e VISAR R. MUNISHI, lektorët SAMI ISLAMI e GAZMEND A. ALIU, redaktorin gjuhësor AVDI GASHI, piktorin e ballinës ShTJEFËN MARKLUSHAJ, radhitësi dhe redaktuara kompjuterike RRAHMAN RAMA e AVNI LUBISHTANI. Në këtë rast një falënderim për nipin MUZAFER OSMANI i cili me nxiti për ta bërë këtë libër dhe gjithherë ishte pran meje deri ne finalizim, si dhe Shtypshkronjën INTER GRAF me pronarin NAIM KURTALIQI që bëri punë të shkëlqyer dhe profesionale . Krejt kjo u bë me mbështetjen e Kryetarit te Komunës së Ferizajt z. AGIM ALIU si dhe donatorët : Dr.HAXHI AVDYLI, AFRIM SEJDIU dhe ISMET B. HAJDARI. Përjetësisht do u jem mirënjohës të gjithëve ju më lartë të përmendur dhe gjith atyre që në një mënyrë apo tjetër më ndihmuan. Përzemërsisht falënderim nga autori.

Kontrolloni gjithashtu

Ka ndërruar jetë Haxhi Zymer (Bislim) Ademi, babai Dëshmorit te Kombit Isuf Ademi

Ka ndërruar jetë Haxhi Zymer (Bislim) Ademi, babai Dëshmorit te Kombit Isuf Ademi. Varrimi i …