KEK
Fillimi / Botimet / Doli nga shtypi, përmbledhja letrare, “Takimet e Qershorit” e autorit, Ismet Sopi
Doli nga shtypi, përmbledhja letrare, "Takimet e Qershorit" e autorit, Ismet Sopi

Doli nga shtypi, përmbledhja letrare, “Takimet e Qershorit” e autorit, Ismet Sopi

Veprimtari, i burgosuri politik, gazetari i Radios-Kosova e Lirë dhe Kosovapress gjatë luftës, krijuesi Ismet Sopi ka bërë të ditur se ka nxjerrë në dritë  përmbledhjen, “Takimet e Qershorit”. Në këtë libër autori ka shtjelluar  krijime artistike nga pjesëmarrja e ngjarjeve letrare, kulturore dhe artistike “Takimet e Qershorit” që organizohen çdo vit në Llapushnik. Kumtesat dhe poezitë e lexuara në takimet e fundvitit të kaluar, janë përmbledhur në një libër, të cilën tani mund ta keni në dorë. Libri është i ilustruar me fotografi, të secilit pjesëmarrës veç e veç. Libri është sponsoruar nga disa dashamirës të kulturës, andaj ndahet falas.

Kontrolloni gjithashtu

Disa deputetë të Vetëvendosje nuk dinë ta shkruajnë fjalën “shqiptar”, në Formularin për Broshurën Parlamentare

Disa deputetë të Vetëvendosje nuk dinë ta shkruajnë fjalën “shqiptar”, në Formularin për Broshurën Parlamentare

Disa deputetë të Vetëvendosje nuk dinë ta shkruajnë fjalën “shqiptar”, në Formularin për Broshurën Parlamentare. ...