Donald Trump: Sulmi i COVID-19 që mund të ishte ndaluar ka qenë më i keq se ai i 11 shtatorit në Kullat Binjake

Donald Trump: Sulmi i COVID-19 që mund të ishte ndaluar ka qenë më i keq se ai i 11 shtatorit në Kullat Binjake

Kryetari amerikan Donald Trump ka vazhduar me akuza duke thënë se Kina mund të kishte ndaluar pandeminë globale të koronavirusit, duke e quajtur përhapjen “sulmin më të keq që kemi pasur ndonjëherë mbi vendin tonë”, raporton CNN. Ai ka shtuar se: “Nuk duhej të kishte ndodhur kurrë. Mund të ishte ndalur në burim. Mund të ishte ndalur në Kinë”. Deri tani atje janë infektuar më shumë se 1.2 milionë persona nga të cilët kanë ndërruar jetë rreth 74 mijë. Trump e ka quajtur sulmin e COVID-19 më të keq se ai i 11 shtatorit në Kullat Binjake dhe sulmi në Pearl Harbor.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …