Fillimi / Institucionet / Drejtoria për BPZHR në Deçan organizoi diskutim publik për ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për BPZHR në Deçan organizoi diskutim publik për ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Në sallën e asamblesë Komunale në Deçan është mbajt diskutim publik për ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’ organizuar nga Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Deçan, ku është diskutuar në theks të veçante për sektorin e Bujqësisë. Të pranishëm në ketë diskutim publik ishin i pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, Drejtori për BPZHR Rifat Stojkaj, asamblistë, fermer të komunës së Deçanit, njohës të kësaj fushe si dhe zyrtarë nga kompania e kontraktuar për hartimin e këtij plani Urbis Grup. Gjatë këtij diskutimi janë dhënë edhe vërejtjet dhe rekomandimet nga të pranishmit të cilët ishin në ketë diskutim publikë. Pa dyshim se vërejtjet dhe sugjerimet të cilat janë me vend do të inkorporohen në këtë planë i cili pritet të jetësohet më së largu deri në muajin Korrik 2020.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...