Dy oficerë të FSK-së diplomojnë në Akademinë Mbretërore të Britanisë se Madhe

Dy oficerë të FSK-së diplomojnë në Akademinë Mbretërore të Britanisë së Madhe

Sot në Akademinë Ushtarake Mbretërore në Sandhurst të Britanisë së Madhe po mbahet ceremonia ushtarake “Parada e Sovranit”. Në Akademi sot diplomojnë edhe dy kadetë të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Në këtë ceremoni po merr pjesë edhe kryetari i Kosovës Hashim Thaçi. “Drejtpërdrejt  nga ceremonia ushtarake “Parada e Sovranit” në Londër, ku po diplomojnë edhe dy kadetë të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Oficerët tanë të rinj, Xhevahir H. Hasanaj dhe Arlind I. Bajrami, diplomuan në Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst në Britani të Madhe, e cila është një prej akademive më prestigjioze në botë”, ka shkruar Thaçi në një postim të tij duke shpërndarë edhe transmetimin e kësaj ceremonie.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i ka bërë të ditur se ndodhen në Banjskë dhe se janë të gatshëm të përgjigjen nëse shfaqet nevoja

KFOR-i ka bërë të ditur se janë në gjendje gatishmërie dhe të gatshëm për të …