Edhe sot avion ushtarak të Serbisë kanë fluturuar pranë kufirit të vendit tonë

Edhe gjatë ditës së sotme, avion luftarak të Serbisë kanë fluturuar pranë kufirit me vendin tonë. Ndërkohë, protestuesit serb ju kanë duartrokitur fluturimit të tyre pranë kufirit me Kosovën. Nga ana tjetër, automjete të Policisë së Kosovës kanë sjell pjesëtar të Njësisë Speciale në pikën kufitare në Bërnjak për t’i ndërruar me pjesëtar tjerë. Gjendja është e qetë dhe nuk është raportuar për ndonjë incident.

Kontrolloni gjithashtu

Kurti: E kuptoj frustrimin e qytetarëve me mungesën e energjisë elektrike edhe unë jam i frustrutar...shteti gjakonte

Albin Kurti bën dallim gjuhësor mes Vetëqeverisjes dhe vetëmenaxhimit edhe pse kjo është krejtësisht e njëjta

Albin Kurti bën dallim gjuhësor mes Vetëqeverisjes dhe vetëmenaxhimit edhe pse kjo është krejtësisht e njëjta, por …