Edi Rama: Është e pabesueshme që Kosova nuk e shfrytëzon “Open Balkan” por merret me teori konspiracioni

Edi Rama: Është e pabesueshme që Kosova nuk e shfrytëzon “Open Balkan” por merret me teori konspiracioni

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, është shprehur se iniciativa “Open Balkan” është instrument i përshpejtimit të Procesit të Berlinit. Ai në konferencë të përbashkët me Kancelaren e Gjermanisë, Angela Merkel, ka thënë se institucionet e Kosovës janë duke bërë teori konspiracioni rreth kësaj iniciative. “Open Balkan” është krijuar për të mos u varur nga vetot e njëri-tjetrit dhe teorive të konspiracionit të njëri-tjetrit”. “Sot është e pabesueshme që Kosova nuk e shfrytëzon këtë për veten e vet dhe bën teori konspiracioni për “Open Balkan”, ka thënë Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …