Elisa Spiropali

Elisa Spiropali: Miratimi i raportit për Kosovën nga Këshilli i Evropës, lajm i shumëpritur

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, ka vlerësuar miratimin e raportit të raportueses për Kosovën nga Komiteti për Politikë dhe Demokraci i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës si një lajm të shumëpritur. Ajo, ka theksuar se ky hap është dëshmi e besimit të Kosovës në vlerat e larta të demokracisë, sundimit të ligjit dhe të drejtave të njeriut. Ajo gjithashtu ka falënderuar përpjekjet e delegacionit shqiptar për të mbështetur Kosovën në këtë rrugë drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Spiropali ka shprehur angazhimin e qeverisë dhe shumicës parlamentare të Shqipërisë për të vazhduar mbështetjen e plotë për Kosovën në procesin e saj drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës dhe organizatat ndërkombëtare të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …