KEK
Fillimi / Lajmet / Eprori i lartë i UÇK-së gjatë luftës Sadik Halitjaha intervistohet në Kosovë ngase është në listën e Interpolit
Me 27 shtator ora 5:15 minuta në mëngjesin e ditës së diele po sa ishim zgjuar filluan granatimet nder dy tri granatat e para njëra ra në oborr

Eprori i lartë i UÇK-së gjatë luftës Sadik Halitjaha intervistohet në Kosovë ngase është në listën e Interpolit

Eprori i lartë i UÇK-së, gjatë luftës Sadik Halitjaha, i ftuar nga Gjykata Speciale  ka bërë me dije  se  do të intervistohet nga kjo Gjykatë i ftuar si i dyshuar për krime. Intervista bëhet në Kosovë shkak se nuk mundem të udhëtojë jashtë vendit siç ka theksuar ai, ngase  nuk kam garancion nga arrestimi i mundshëm sepse jam në listën e Interpolit me kërkesën e Serbisë. Intervista  pritet të realizohet  me  28 dhe 29 janar 2020 njoftoi Sadik Halitjaha.

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...