Kathimerini: Nënë Tereza kishte lidhje të fshehta me regjimin e Enver Hoxhës dhe financime të dyshimta

Bëhet shugurimi i Shenjtërores Shën Nëna Terezë

Në 20 vjetorin e ndarjes nga jeta të Shenjtores Nëna Terezë, bëhet shugurimi i Shenjtërores Shën Nëna Terezë në Prishtinë. Shqiptarja Nëna Terezë, e njohur ndryshe edhe si Tereza e Bekuar e Kalkutës, është shpallur Shenjtore nga Papa i Vatikanit. Po ashtu Nëna Terezë është shqiptarja e vetme që ka marrë Çmimin Nobel për Paqe.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …