Është mbajte debat Publik në Deçan për Rregulloren për Lartësinë e Taksave, Ngarkesave, Tarifave dhe Gjobave Komunale

Është mbajte debat publikë për  propozim ndryshim dhe  plotësim të   Rregullores  për Lartësinë e Taksave, Ngarkesave, Tarifave dhe Gjobave Komunale më Kryetarët e Këshillave Lokale të fshatrave të Komunë së Deçanit.

Pos kryetarëve të pranishëm ishin edhe Drejtori i Administratës Bashkim Ramosaj, drejtori i shërbimeve Publike Izet Zenuni, drejtoresha për Buxhet dhe Financa Syzana Mustafaj, dhe përfaqësues të subjekteve politike.

Sa i përket rregullores komunale për Lartësinë e Taksave, Ngarkesave  Tarifave dhe Gjobave Komunale, të pranishmit kanë dhënë rekomandimet e tyre të cilat rekomandime do të diskutohen edhe në Asamblenë Komunale e cila do të mbahet më 31.03.2017, me fillim në ora 10:00, por njëkohësisht edhe drejtoret e dikastereve përkatëse që i atakon kjo rregullore do të japin sqarimet e duhura.

Kontrolloni gjithashtu

U  përurua projekti “Ndërtimi dhe rregullimi i shtëpisë së cultures në fshatin Celinë”

U  përurua projekti “Ndërtimi dhe rregullimi i shtëpisë së cultures në fshatin Celinë” në komunën …