Është mbajtur mbledhja e rregullt e KPF-së në komunën e Skenderajt

Është mbajtur sot mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF), në komunën e Skenderajt e cila është udhëhequr nga kryesuesja e kuvendit Adelina Spahiu, në të cilën kanë marrë pjesë kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, anëtarët e KPF-së dhe drejtorët e drejtorive komunale. Në takim janë diskutuar të gjitha pikat e rendit të ditës dhe me votimin e anëtarëve të KPF-së të njëjtat janë rekomanduar për diskutim në mbledhjen e radhës të kuvendit të komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …