KEK
Fillimi / Njoftime / Festivali, AgroFesta sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021
Festivali, AgroFesta sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021

Festivali, AgroFesta sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021

Festivali AgroFesta 2021 vjen me 3 Ditë t’Gzueme!

Festivali tradicional i perimekulturës në Krushë të Madhe, AgroFesta, në edicionin e shtatë vjen me shumë aktivitete perimtare, kulturore dhe rekreative.

AgroFesta tash e disa vite mbledh në Krushë të Madhe qytetarë të shumtë nga i gjithë vendi, të cilët vizitojnë Krushën e Madhe dhe shohin nga afër përkushtimin e madh të krushjanëve dhe punën e tyre në prodhim të perimekulturave dhe produkteve te tyre.

Festivali sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021.

Agrofesta organizohet në përkrahje të Komunës së Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...