Fillimi / Institucionet / Familja Hajzeri ka dhuruar 400 euro donacion për familjet në nevojë në komunën e Skenderajt

Familja Hajzeri ka dhuruar 400 euro donacion për familjet në nevojë në komunën e Skenderajt

Familja Hajzeri ka dhuruar 400 euro donacion për familjet në nevojë në komunën e Skenderajt, në këtë kohë pandemie. Në emër të familjes donacionin e dorëzoi doktori, Rushit Hajzeri. Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, në emrin e tij dhe të gjithë qytetarëve të Skenderajt, e ka falënderuar familjen Hajzeri për përkrahjen dhënë komunës në këtë situatë. Kryetari Jashari ka thënë se ne si komunë jemi duke u angazhuar që çdo ndihmë që vjen në adresen tonë ta dërgojmë në çdo shtëpi të rasteve sociale me qëllim të shmangies se mundësisë të infektimit me virusin Covid-19.

Kontrolloni gjithashtu

Nga dy testet për COVID-19, një ka rezultuar negativ dhe një pozitiv në Malishevë

Bazuar në rezultatet zyrtare të IKSHPK-së, kanë dalë rezultatet e dy testeve të bëra për ...