mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në ndërtimin e rrugës në zonën turistike prej Epopesë së UÇK-ës deri te Maja e Shkodranit

Filluan punimet në ndërtimin e rrugës në zonën turistike prej Epopesë së UÇK-ës deri te Maja e Shkodranit

Kanë filluar punimet në ndërtimin e rrugës në zonën turistike të komunës së Rahovecit, konkretisht prej Epopesë së UÇK-së deri te Maja e Shkodranit, aty ku ranë heroikisht dëshmorët tanë! Në këtë rrugë të gjatë 3.3 km është i paraparë edhe një shteg për çiklizëm. Projekti që kap vlerën e 175,085.92 eurove është në bashkëfinancim të komunës së Rahovecit dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, e cila e mbështet me 95,000 euro. Turizmi është sektor i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik dhe mundësi e re për të rritur investimet në Rahovec.

Ne jemi të përkushtuar të punojmë për këtë qëllim, u shpreh kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...