Limak Kosovo
Fillimi / Opinione / Gëzim Kelmendi e quan “Mashtrim të madh” fushatën e disa partive politike
Gëzim Kelmendi: 3 dëme nga Vetëvendosja brenda 48 orëve!

Gëzim Kelmendi e quan “Mashtrim të madh” fushatën e disa partive politike

PDK- po bën fushatë kundër korrupsionit, por korrupsionin e ka ngulitur thellë në themelet e shtetit të Kosovës. PDK-ja ka përfshi në listë për deputetë kandidate me mbulesë, por kjo PDK-ja në vitin 2010 ka ndaluar mbulesën në shkolla dhe shumë vajza i ka lënë jashtë dyerve të shkollave. Sllogani “Dekada e re ” tregon se hajnia dhe mashtrimi janë të vjetra.

VV-ja po bën fushatë kundër korrupsionit me kandidat të PDK-së në listën e deputetëve dhe me kandidat që vet i ka akuzuar për vjedhje të fondeve. VV-ja po synon me udhëheq shtetin të cilin vet nuk e njeh, shtet të cilin institucionet ja ka dhunuar, policinë dhe rininë ja ka lënduar. Sllogani ” Erdhi dita” tregon se tash duhet me njoftë shtetin e Kosovës, duhen votat.

LDK-ja po bën fushatë kundër PDK-së, por bashkë kanë qeverisur rreth një dekadë.

LDK-ja e shpërbleu PDK-në duke ia zgjedhur ish kryetarin e saj, president të Kosovës.

LDK-ja nuk mund të ndahet lehtë nga PDK-ja ngase ” dashuria e vjetër nuk harrohet”.

AAK-ja po bën fushatë me slloganin 100% shtet. Por, 8 mijë hektarë me ia falë Malit të Zi, nuk i bie 100% shtet. Pastaj si mund të thuash 100% shtet kur me paratë e shqiptarëve e paguan rrymën e serbëve në veri. Pastaj si mund të thuash 100% shtet kur vetit pagat ia dyfishon e popullin në mjerim e lejon.

NISMA- ka thyer gjitha rekordet e korrupsionit, ashtu si tha edhe një ish deputet i saj : edhe minjtë në tavan i ka korruptuar. Disa militant të saj i ka punësu, punësu, e punësu, por popullin e ka varfëru, tash edhe me të zezat e tyre janë duke u krenu.

Të dashur qytetarë, mos lejoni që të mashtroheni përsëri.

Mendoni për fëmijët e juaj.

Ne FJALA asnjëherë nuk ju mashtruam.

Ne FJALA nuk u pasuruam.

Ne me 2017 pragun nuk e kaluam, por nuk u dorëzuam.

Sot jemi para juve faqebardhë.

Ne FJALA lutemi për ju dhe punojmë për ju.

ZOTI ju bekoftë qytetarë të dashur.

Kontrolloni gjithashtu

Adem Lushaj

MSc. Adem Lushaj: Zotëri Janjiq! Hiq dorë nga veprimet e dëmshme për qytetarët e Deçanit

Sava Janjiq vazhdon me avazin e tij prej një politikani i fshehur nën petkun e ...