Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Gëzim Kelmendi: Rritja e pagës së kryeministrit dhe ministrave, vendim kundër popullit
Kryetari i Partisë, “Fjala”, Gëzim Kelmendi ia ka përmendur mashtrimet, Albin Kurtit

Gëzim Kelmendi: Rritja e pagës së kryeministrit dhe ministrave, vendim kundër popullit

Ditë më parë Gjykata Kushtetuese morri vendim që lejon Kryeministrin Haradinaj ta zbatoj vendimin e tij të mëhershëm për rritjen e pagës së vet dhe ministrave të tij.

Nëse kryeministri nuk mërzitet për gjendjen e popullit, atëherë këtë vendim të turpshëm duhet ta ndalë partneri i koalicionit PDK-ja përmes Ministrit të tyre të Financave, Bedri Hamzës.

Pse po heshtë PDK, Nisma dhe AKR?

Pse po heshtë LDK dhe VV?

Ky vendim i Kryeministrit Haradinaj që të ia dyfishojë vetit pagën nga 1400 euro në 2950 euro është argumenti më i qartë se opozita duhet ta qes në votim mocionin për rrëzimin e kësaj qeverie.

Vërtetë ky vendim i Kryeministrit Haradinaj për rritjen e pagës së vet dhe ministrave të tij, tregon mentalitetin e politikanëve të Kosovës.

Sipas tyre politikani duhet të jet mbi popullin dhe populli duhet të jet shërbëtor i politikanit.

Por le ta dinë këta politikan se e kanë gabim.

Le ta dinë këta politikan se politikani duhet të jet shërbëtor i popullit dhe se populli duhet të jetë mbi politikanin.

 

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...