mbpzhr 2018
akp deri me 23 janar
valamobile
Fillimi / Lajmet / Gjeneral Rama mori pjesë në Konferencën e Shefave të Mbrojtjes në Gjermani
Komandanti i FSK-së, Rrahman Rama ligjëroi para studentëve të Universitetit ISA BOLETINI në Mitrovicë

Gjeneral Rama mori pjesë në Konferencën e Shefave të Mbrojtjes në Gjermani

Komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, mori pjesë në Konferencën e 26-të vjetore të Shefave të Mbrojtjes në Vizbaden të Gjermanisë. Në këtë konferencë morën pjesë mbi 39 shefa të Mbrojtjes nga shtetet evropiane, anëtare të NATO-s dhe shtetet partnere. Komandanti i FSK-së, gjeneral Rama në Wisbaden u takua me shefin e Shtabit të Ushtrisë Amerikane gjeneralin Mark A. Milley dhe gjenerallejtënant Christopher Cavoli, komandant i Ushtrisë Amerikane për Evrope, si dhe me homologë të shumtë nga shtetet mike të Kosovës.  Konferenca kishte temë: “Ndërveprueshmërinë në Evropë”. Me theks të veçantë  në konferencë u diskutua  ndërveprueshmëria si  koncept si dhe aspektet e gatishmërisë në nivel kombëtar dhe në Aleancën Veri-Atlantike, për t’u ballafaquar me kërcënimet dhe rreziqet në Evropë. FSK- ja është dhe mbetet e përkushtuar në mbajtjen e aftësive dhe zhvillimin  profesional në të gjitha fushat me qëllim të ndërveprimit me partnerët strategjikë dhe shtetet tjera partnere.

Kontrolloni gjithashtu

Punëtorët teknik të disa shkollave të Prishtinës, protestojnë sot në shenjë pakënaqësie lidhur me mos rritjen e pagave

Punëtorët teknik të disa shkollave në Prishtinë, protestojnë sot lidhur me mos rritjen e pagave për ta

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës ka bërë të ditur së sot do ...