36 vjet më parë, më 11 prill të vitit 1985 u nda nga jeta Enver Hoxha, udhëheqësi komunist i Shqipërisë

Gjon Bruçaj: Nuk ka asnjë ligj që ndalon foton e Enver Hoxhës, dhe kush e ndalon, Alibeaj, nipi i krye-ballistit të Mallakastrës

Kryetari i Partisë Komuniste të Shqipërisë, Gjon Bruçaj mbron regjimin komunist dhe sqaron se kleri që u pushtua ishte spiun i Italisë dhe Sllavëve. Ai komentoi edhe ngjarjen e djeshme ku një deputet i PS-së Bujar Çela,  uroi 28 Nëntorin me foton e Enverit, dhe Enkelejd Alibeja nga PD ia bëri publik mesazhin për mediat. Kush pretendon dhe punon për shembje të këtyre kollanave punon kundër shtetit shqiptar. Grushti nuk është komunist, po i tërë proletarëve dhe punëtorëve të botës, po Trump që përshëndet gjithmonë ashtu, grushti ka qenë që në kohë të Skënderbeut. Komunizmi ka simbol drapër e çekan. PKSh bën pjesë në spektrin partiak të Shqipërisë , sa i përket fotos së Enverit e ka zënë vendin ai në histori s’ka burrë ta shkelë, se pa të s’do kishte luftë nacional çlirimtare. S’ka asnjë ligj që ndalon foton e Enverit, kush e ndalon, Alibeaj, nipi i krye ballistit të Mallakastrës. (Top Channel)

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …