Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Gjykata Themelore në Prishtinë u shqipton masa arresti deputetëve: Ismajl Kurteshi, Shqipe Pantina dhe Bali Muharremaj
Ismail Kurteshi

Gjykata Themelore në Prishtinë u shqipton masa arresti deputetëve: Ismajl Kurteshi, Shqipe Pantina dhe Bali Muharremaj

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë vendim që dy deputetëve të opozitës, Ismajl Kurteshit dhe Shqipe Pantinës nga Lëvizja Vetëvendosje t’ iu shqiptojë masën 30 ditë arrest shtëpiak, kurse  deputetit të AAK-së, Bali Muharremaj, iu ka  shqiptua  masa e paraqitjes në stacionin policor. Kjo masë u ndërmor  për shkak të dyshimit të bazuar se të njëjtit, secili veç e veç kanë kryer veprën penale Përdorimi i armës apo mjetit të rrezikshëm nga neni 375 par.1 të KPK, dhe veprën penale Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare nga neni 409 par.1 të KPK, ndërsa kundër te pandehurës Shqipe Pantina për caktimin masës arrest shtëpiak, për shkak se ekziston dyshimi i bazuar se ka kryer veprën penale”, thuhet në komunikatë.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-komandanti për Moral i ZON, Fehmi Mujtota i kujton të rënët më 17 dhe 18 janar 1999 si dhe komandantin Ahmet Kaçiku

Ish-komandanti për Moral i ZON, Fehmi Mujtota i kujton të rënët më 17 dhe 18 janar 1999 si dhe komandantin Ahmet Kaçiku

Ish-komandanti për Moral dhe Politikë i Zonës Operative të Nerodimes, Fehmi Mujtota përmes një postimi ...