Hahn u prit dhe u përcjell me protesta në Shkup

Hahn u prit dhe u përcjell me protesta në Shkup

Edhe kishte shpresa së qëndrimi i katërshes së Brukselit, i drejtuar nga komisari evropian për Zgjerim Johanes Hahn, në Shkup se do të sjellë ndonjë zgjidhje për krizën politike e cila e ka kapluar Maqedoninë, me theks të veçantë pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të fund të vitit të kaluar, por kjo nuk ndodhi. Hahn dhe tre euro-deputetët u pritën dje në Shkup me protesta të qytetarëve të Iniciativës “Për Maqedoninë unike” dhe u përcollën deri më tash me protestat më masive, në të cilat sipas mediave maqedonase në rrugë ishin më shumë se 200 mijë protestues sllavo-maqedonas.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …