Xhavit Haliti

Haliti: Koalicioni qeverisës është në dorën e Veselit dhe Mustafës

Nënkryetari i Kuvendit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë se nuk ka informacione se ka probleme në mes të parterëve aktual të koalicionit PDK-LDK. “Nuk kam dëgjuar se ka probleme në mes të koalicionit. Sidoqoftë është në dorën e atyre që mund të flasin në emër të partive siç është Mustafa dhe Veseli. Nuk jam as unë e as kryesia e Kuvendit që mund ta shpallim prishjen e koalicionit”, ka theksuar Haliti pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

U përkujtua Masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë, forcat serb vranë mizorisht 30 civilë shqiptarë, të fshatrave Plloqicë e Gollubovc

Sot është përkujtuar masakra e Gollubovcit, ku 24 vite më parë forcat serbe kanë vrarë …