Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Kosova e meriton liberalizimin e vizave demarkacioni të mos e dëmtojë territorin e saj
Ramush Haradinaj

Haradinaj: Kosova e meriton liberalizimin e vizave demarkacioni të mos e dëmtojë territorin e saj

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se vonesat eventuale të liberalizimit të vizave janë pasojë  e padijes së kësaj qeverie dhe një kryeministri inatçor. Haradinaj ka shkruar se demarkacioni duhet të rishikohet, prandaj sipas tij, humbja e kohës është faturë krejt e panevojshme që po e paguajnë qytetarët për këtë qeveri pa lidership. “Kosova e meriton liberalizimin e vizave dhe që demarkacioni të mos e dëmtojë territorin e saj! Qeveria është përgjegjëse para popullit, pse nuk ka ndodhur as njëra as tjetra.  Lajmi i keq në këtë mes është Qeveria e korruptuar e Kosovës. Qeveri e cila pa asnjë kuptim ka bërë një marrëveshje që humb mbi 8 mijë hektarë të territorit dhe pastaj edhe më pakuptueshëm e ka zvarritur për gati një vit rishikimin e demarkacionit. Prandaj, edhe vonesat eventuale të liberalizimit janë pasojë e keqqeverisjes së kësaj Qeverie dhe një kryeministri inatçor. Pse e ka humbur gati një vit kjo Qeveri, nuk ka asnjë lloj kuptimi. Kosova e meriton liberalizimin e vizave dhe që demarkacioni të mos e dëmtojë territorin e saj! Qeveria është përgjegjëse para popullit, pse nuk ka ndodhur as njëra as tjetra, ka saktësuar, Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Apostolova: Paqëndrueshmëria politike nuk kontribuon në përmirësimin e jetës së njerëzve në vendin tonë

Apostolova: Paqëndrueshmëria politike nuk kontribuon në përmirësimin e jetës së njerëzve në Kosovë

Shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka thënë se paqëndrueshmëria e ...