Haradinaj: Përgatitjet për formimin e institucioneve po përballen me vështirësi, por së shpejti priten rezultate

Haradinaj: Përgatitjet për formimin e institucioneve po përballen me vështirësi, por së shpejti priten rezultate

I emëruari i koalicionit: PDK-AAK-Nisma për kryeministër të Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se punët në formimin e institucioneve po përballen me disa vështirësi. Pas përfundimit të seancës, në të cilën koalicioni PAN nuk e paraqiti të nominuarin për kryeparlamentar, meqë ka vetëm 60 vota, Haradinaj ka shprehur besim se së shpejti  do të vijmë me rezultatet e pritura, duke u bazuar edhe në premtimet që ka dhënë para Kuvendit, Enver Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Josep Borrell ka thënë se Evropa nuk është e plotë derisa Ballkani Perëndimor të bëhet pjesë e saj

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian (BE) për politikën e jashtme dhe sigurinë, Josep Borrell, …