KEK
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Shkarkimi i Task-Forcës kundër korrupsionit është vendim i paplan që shkakton pasiguri juridike
Haradinaj: Shkarkimi i Task-Forcës kundër korrupsionit është vendim i paplan që shkakton pasiguri juridike

Haradinaj: Shkarkimi i Task-Forcës kundër korrupsionit është vendim i paplan që shkakton pasiguri juridike

Kreui AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se shuarja e Task-Forcës Antikorrupsion krijon pasiguri në sistemin e drejtësisë. “Shkarkimi i Task-Forcës kundër korrupsionit shkakton pasiguri juridike. Kjo Task-Forcë ka funksionuar më shumë se 10 vite. Kanë hetuar dhe kanë qenë në proces të hetimit të shumë rasteve të profilit të lartë në bazë të mandatit të tyre. Puna e tyre ka treguar që askush nuk është i paprekshëm nga drejtësia. Normalisht ka pasur shumë gjëra të përmirësohen dhe kjo Task-Forcë të fuqizohet, qoftë nga rishikimi funksional ose nga rekomandimet e partnerëve strategjik si ShBA dhe BE”, ka thënë Haradinaj. Ai ka shtuar se në përmirësimin e institucioneve tona duhet të kemi plan. “Çdo vendim paplan, i aty për atyshëm mund të kuptohet si ndërhyrje politike ose hakmarrje ndaj proceseve të pavarura”, ka shtuar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...