KEK
Fillimi / Lajmet / Avdullah Hoti: Kthimi i ligjshmërisë në vend duhet të jetë angazhim i të gjithëve
Kryeministri Hoti

Avdullah Hoti: Kthimi i ligjshmërisë në vend duhet të jetë angazhim i të gjithëve

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se ekzekutivi e ka për qëllim që ta kthejë ligjshmërinë dhe kushtetutshmërinë në vend. “Politika nuk duhet të përzihet në drejtësi. Këtë e kemi bërë me vendimet që kemi marr në këta muaj të qeverisjes. Drejtësia duhet ta bëjë punën sipas ligjit, e jo sipas vendimeve të Qeverisë. Kthimi i ligjshmërisë dhe kushtetutshmërisë në vend duhet të jetë angazhim i të gjithëve”, është shprehur Hoti. Ai ka thënë përmes rrjetit social se Qeveria është e vendosur për të fuqizuar shtetin ligjor. “Siguria juridike garantohet vetëm duke respektuar Kushtetutën, ligjet dhe institucionet shtetërore”.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...