Hoti dhe Sejdiu ngarkohen me ekipe respektove që të zhvillojnë dhe intensifikojnë takimet në mes LDK-së dhe Vetëvendosjes

Hoti dhe Sejdiu ngarkohen me ekipe respektove që të zhvillojnë dhe intensifikojnë takimet në mes LDK-së dhe Vetëvendosjes

Takimin në mes nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, dhe deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, e kanë konfirmuar edhe në zyrtarët e Vetëvendosjes, sipas së cilëve ata janë dakorduar që Dardan Sejdiu dhe Avdullah Hoti, me ekipet respektove, të zhvillojnë dhe intensifikojnë bisedimet e përbashkëta për trajtimin dhe harmonizimin e programeve politike e qeverisëse. Takimi ka ndodhur sot në mëngjes në sallën e Grupit Parlamentar të Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës, në mes Kurtit dhe Hazirit, ku është diskutuar për situatën e përgjithshme politike në Kosovë dhe për bllokimin institucional të shkaktuar nga koalicioni PDK-AAK-NISMA.

“Në veçanti, ata konsideruan nevojën e bashkëpunimit midis LV dhe LDK (përkatësisht LAA) për trajtimin dhe harmonizimin e programeve politike e qeverisëse, për çfarë ngarkohen z.Dardan Sejdiu dhe z.Avdullah Hoti që me ekipet respektive të zhvillojnë dhe intensifikojnë takimet dhe bisedimet e përbashkëta në ditët në vijim”, ka shkruar aktivisti Erzen Vraniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …