leoni

Instituti i Historisë, “Ali Hadri”, në Prishtinë dhe Instituti i Historisë ASA, në Tiranë, organizojnë konferencën “Roli i Grave në jetësimin e shtetësisë së Kosovës”

Instituti i Historisë, “Ali Hadri”, në Prishtinë dhe Instituti i Historisë ASA, në Tiranë, organizojnë konferencën “Roli i Grave në jetësimin e shtetësisë së Kosovës”. Ky aktivitet shkencor mbahet me datë 5 maj 2023, duke filluar në orën 9 00 në Institutin Albanologjik.

Kontrolloni gjithashtu

Shemsedin Dreshaj: Qeveria Kurti ka dështuar si në rrafshin e brendshëm ashtu edhe në atë ndërkombëtar

AAK-ja dërgon Statutin e Ri të Universitetit të Prishtinës në Gjykatën Kushtetuese

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka njoftuar se Statuti i ri …