Instituti i Historisë “Ali Hadri” në  Prishtinë organizon Konferencën Shkencore: “Konferenca e Bujanit: Rerospektiva dhe rezultatet historike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” në  Prishtinë, ju fton të merrni pjesë në Konferencën Shkencore: “KONFERENCA E BUJANIT: RETROSPEKTIVA DHE REZULTATET HISTORIKE”
Aktiviteti shkencor mbahet më 8 dhjetor 2023, në orën 10:00, në Institutin Albanologjik – Prishtinë.
Ardhja juaj na nderon!

Kontrolloni gjithashtu

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ka lansuar me sukses shijen e re “Royal Water”

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ju informon se ka lansuar me sukses shijen e …