Isa Mustafa

Isa Mustafa ka marrë pjesë në një aktivitet blegtoral në çethjen e deleve në malet e Burimit, (ish-Istog)

Përderisa luftëtarët e UÇK-së kanë bërë homazhe te varrezat e bashkëluftëtarëve të tyre dëshmorë të rënë në Koshare, kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, sot  ka marrë pjesë në një aktivitet blegtoral në qethjen e deleve, në malet e Burimit,  ish-Istog. Gjatë qëndrimet në mesin e blegtorëve Isa Mustafa ka deklaruar me bindje se në seancën e 3 gushtit nuk do të ketë votë të LDK-së në përkrahje të Kadri Veselit dhe as tç Ramush Haradinajt për themelimin e Qeverisë. Po ashtu ai beson se edhe Teuta Rugoven nuk do ta votojë Ramush Haradinajn për kryeministër. Sipas tij, nuk mund t’i japin votë Veselit i cili ka sjellë vendin në krizë  pasi prishja e koalicionit po i kushton vendit me humbjen e milionave.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …