KEK
Fillimi / Lajmet / Ish-drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu raportoi në Komisionin hetimor parlamentar për menaxhimin e pandemisë
Ish-drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu raporton në Komisioni hetimor parlamentar për menaxhimin e pandemisë

Ish-drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu raportoi në Komisionin hetimor parlamentar për menaxhimin e pandemisë

Ish-drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu, ka raportuar sot në Komisionin hetimor parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë. Ai ka thënë se problemi me të cilin janë ballafaquar ka qenë vonimi i testimeve nga IKSHPK-ja dhe ato kanë ndikuar në infektimin e stafit shëndetësor. Sejdiu ka thënë se është formuar një komitet në SHSKUK ku janë marrë informacione të ndryshme dhe më pas i kanë përcjellë në spitalet tjera, duke shtuar  se sfidë ka qenë furnizimi me materiale shpenzuese, por sfidë ka qenë edhe furnizimi me oksigjen.

Kontrolloni gjithashtu

Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Drejtoritë Komunale të Arsimit deklarojnë se janë bërë të ...