KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta Elfete Nalli, nëna e tre vëllezërve dëshmorë Shaban, Besimi dhe Agim Nalli
Ndahet nga jeta Elfete Nalli, nëna e tre vëllezërve dëshmorë Shaban, Besimi dhe Agim Nalli

Ndahet nga jeta Elfete Nalli, nëna e tre vëllezërve dëshmorë Shaban, Besimi dhe Agim Nalli

Me pikëllim të thellë e zemër të thyer, njoftojmë familjarë, miq e dashamirë, se dje u nda nga jeta Elfete Nalli. Gruaja e Avdyl Nallit dhe nëna e tre djemve dëshmorë Shabanit, Besimit dhe Agimit. Varrimi i së ndjerës bëhet sot në ora 15:00. Kortezhi funeral niset nga shtëpia e së ndjerës (rr. “Njazi Gashi”), Krushë e Madhe. Të pikëlluar, familja Nalli.

Kontrolloni gjithashtu

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani ...