Krasniqi: Ideja për korrigjim kufijve është antikushtetuese por nuk është ide e Thaçit, është ide e vjetër e Serbisë

Jakup Krasniqi: Kuvendi nuk e ka mandatuar asnjë drejtues të ndonjë institucion të bëjë pazare me territorin e vendit

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka vlerësuar se Kuvendi si organi më i lartë i shtetit, nuk e ka mandatuar as një institucion të lartë të shtetit dhe asnjë drejtues të ndonjë institucion që të bëjë pazare me territorin e vendit. Po të ndodhte kjo, atëherë veprimi do të ishte i institucioneve përkatëse të shtetit që paguhen nga paraja publike për ta mbrojtur Kushtetutën e vendit. Pasi me Kushtetutë janë të ndara pushtetet dhe pavarësia e tyre e veprimit, veprimi i tyre duhet të jetë ndaj kujtdo që shkel ligjet dhe Kushtetutën.  Me Kushtetutën tonë, këtë mandat nuk e kishte në vitet 2012- 2013, ka shkruar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …