Jakup Krasniqi

Jakup Krasniqi: Mustafa tregon jo vetëm për padijen e papërgjegjësinë, por edhe diçka më shumë…

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, kryetar i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi, ka reaguar kundër deklaratës së kryeministrit Isa Mustafa, i cili ka thënë se Kufiri i Kosovës është caktuar pas luftës çlirimtare. Vetëm mënyra sesi flet ky njeri, që është edhe kryeministër i Kosovës, për kufirin e shtetit të tij, tregon jo vetëm për padijen e papërgjegjësinë, por edhe diçka shumë më shumë…?! Kjo që ka thënë ky njeri, do të duhej të ishte arsyeje e duhur për një reagim të fuqishëm qytetarë, një reagim të ngutshëm të deputetëve, të klasës politike, të ASHAK-ut dhe të rinisë studentore e shkollore, që njerëzve të tillë, mos t’ju lihej qeverisja e vendit as edhe një ditë! Po, kur dhe kush ia caktoj Republikës së Kosovës kufijtë pas çlirimit?! Kush e ka autorizuar atë Komision? Kush e ka udhëhequr? Kush paskan që anëtarët e ati komisioni? Sa ka punuar? Kur dhe kujt ia ka dorëzuar rezultatet e punës? Çka duhet të bëjnë tjetër këta njerëz që t’ua tregojmë vendin?! ka pyetur në fund Jakup Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …