Jakup Krasniqi: Jo paramilitarë dhe jo masakra

Jakup Krasniqit e uroi bashkëshorten e tij, Sevdie Shala Krasniqi, për ditëlindje

Në urimin drejtuar bashkëshortes së tij  Sevdie Shala Krasniqi me rastin e ditëlindjes,   ish-zëdhënësi i SHP të  UÇK-së Jakup  Krasniqi ka shkruar:  “Sot për ty po mendoj, për ditëlindjen tënde të 61-të, sa e vështirë qenka të festoj larg teje. Por ti festo e gëzo me fëmijët tanë që bashkë i rritem me shumë dashuri. Ata e gëzofshin jetën më mirë se unë ti, mos paçin pengesa siç patëm ne të dy! Jakup Krasniqi, 15 Maj, 2021.

Kontrolloni gjithashtu

Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, mbështesin kandidaturën e zonjës Kamala Harris për kryetare të Amerikës

Ish-kryetari Shteteve të Bashkuara, Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, e cila garoi …