leoni

Jeffrey Hovenier: Projekt-statuti që iu ka propozuar Kosovës për formim të AKS-së përmbush të gjitha kriteret që i parasheh Amerika

Jeff Hovenier: Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të pakënaqura me cilësinë e partneritetit me kryeministrin Kurti

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Jeff Hovenier është cituar të ketë deklaruar se Shtetet e Bashkuara janë të pakënaqura me cilësinë e partneritetit me kryeministrin, Albin Kurti. Nuk mendoj se qeveria ime mund të dërgojë sinjale më të qarta sesa ato që i kemi dërguar deri më tani, për atë se jemi të pakënaqur me cilësinë e partneritetit tonë me Kurtin. Ne nuk besojmë se qeveria aktuale ka qenë mjaft e vëmendshme ndaj shqetësimeve që kemi ngritur vazhdimisht në lidhje me planet dhe zbatimin ose zbatimin e mëvonshëm të Rregullores së Bankës Qendrore”, ka thënë, ambasadori amerikan në Prishtinë, Jeff Hovenier.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Haxhiu: Kaq keq, e kaq tradhtisht si Albin Kurti, nuk ka vepruar as Esat Pashë Toptani

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka reaguar ndaj kryeministrit Kurti i cili akuzoi  ish kryeministrat …