Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Ka filluar asfaltimi i parkingjeve në qytein e Skenderajt

Ka filluar asfaltimi i parkingjeve në qytein e Skenderajt

Në kuadër të investimeve infrastrukturore që po bëhen në çdo pjesë të komunës së Skenderajt, ka filluar asfaltimi i rrugicave dhe parkingjeve brenda zonës urbane në qytet.

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari ka theksuar: “Sot, filloi asfaltimi i rrugicave dhe parkingjeve brenda zonës urbane në qytet, ku tashmë banorët do të kenë qasje më të mirë dhe më moderne në këtë zonë urbanistike. E gëzofshin këtë infrastrukturë banorët e kësaj pjese!”

Kontrolloni gjithashtu

U NËNSHKRUA MARRËVESHJE MIRËKUPTIMI NË MES TË AGJENSISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE KOMUNËS SË JUNIKUT

Kryetari i Komunës së Junik Agron Kuçi nënshkroi marrëveshje mirëkuptimi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave ...