Ka ndërruar jetë Hava Skenderi – Tahiri, bashkëshortja e dëshmorit Zymer Tahiri dhe nëna e veteranit të UÇK-së, Avdyl Zymer Tahiri

Ka ndërruar jetë Hava Skenderi – Tahiri (22.06.1945 – 19.02.2024) bashkëshortja e dëshmorit Zymer Tahiri dhe nëna e veteranit të UÇK-së, Avdyl Zymer Tahiri.
Varrimi i të ndjerës bëhet me  20.02.2024 në varrezat e fshatit Açarevë në ora 14:00.
E pikëlluar familja Tahiri!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero …