KEK
Fillimi / Njoftime / Ka ndërruar jetë Sadri Lan Gecaj nga fshati Llukë e Poshtme të Deçanit

Ka ndërruar jetë Sadri Lan Gecaj nga fshati Llukë e Poshtme të Deçanit

Në moshën 95 vjeçare ka ndërruar jetë Sadri Lan Gecaj, nga fshati Llukë e Poshtme të Deçanit
Varrimi do të bëhet nesër, me datë 24 Janar, 2020, në orën 13:00, në fshatin Llukë e Poshtme, Deçan.

Kontrolloni gjithashtu

Nesër në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, në orën 12.00, mbahet “Ora e Lirisë”

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, në orën 12.00, mbahet “Ora e Lirisë”

Nesër, më 5 mars, për nder të “Ditës së Dëshmorëve” dhe të Epopesë së Ushtrisë ...