Ka ndërruar jetë ushtari i UÇK-së, Hazer Dervish Hoti nga fshati Rogovë i Gjakovës

Ka ndërruar jetë ushtari i UÇK-së, Hazer Dervish Hoti nga fshati Rogovë i Gjakovës

Ka ndërruar jetë ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hazer Dervish Hoti nga fshati Rogovë i Gjakovës. I ndjeri, Hazer Dervish Hoti ka luftëtar i dalluar i Brigadës 126 Hasi të Zonës Operative të Pashtrikut dhe është shquar në operacionin Shigjeta. Varrimi i të ndjerin bëhet në fshatin e tij të lindjes, njofton Xhevdet Thaçi nga Organizata e Veteranëve të Luftës në Has.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …