Ka ndërruar jetë, veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga fshati Kaqanoll i Mitrovicës, Feriz Ilaz Hyseni

Ka ndërruar jetë, veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga fshati Kaqanoll i Mitrovicës, Feriz Ilaz Hyseni

Ka ndërruar jetë  veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga fshati Kaqanoll i Mitrovicës, Feriz Ilaz Hyseni. I ndjeri ka qenë prej ushtarëve të parë në Zonën Operative të Shalës, po ashtu Ferizi ishte edhe djali i dëshmorit, Ilaz Hyseni. Varrimi i të ndjerit u bë  sot në  orë 15:00 në varrezat e fshatit Kaqanoll. Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët e të ndjerit përmes një postimi në rrjetet sociale.

 

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …