Kandidati i LDK-së për Burimin, Ilir Ferati është takuar me stafin e institucioneve parashkollore të kësaj komune

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për Burimin, Ilir Ferati është takuar me stafin e institucioneve parashkollore të kësaj komune. “Mirëpritëm sot në takim stafin e mrekullueshëm të institucioneve parashkollore, çerdheve, të Komunës së Istogut. I falënderova për punën e shkëlqyeshme që e bëjnë çdo ditë dhe bashkë diskutuam mbi sfidat që kanë. Me kënaqësi i njoftova që nën qeverisjen tonë komunale çdo fëmijë i komunës tonë do ketë vend në çerdhe duke zbatuar planin: Zgjerimi i kapaciteteve të stafit dhe të infrastrukturës në çerdhet ekzistuese; Ofrimi i asistentëve për fëmijët me nevoja të veçanta – një asistent për çdo fëmijë; ofrimi i shërbimeve të logopedisë përmes angazhimit të ekspertëve të jashtëm; ndërtimi i çerdhes së re në Gurrakoc, finalizimi i çerdheve të reja në Istog dhe Vrellë”, ka shkruar kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për Burimin, Ilir Ferati.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …