Fillimi / Lajmet / Kandidati i LDK-së për kryetar të Besianës, Ekrem Hyseni, ka reaguar pas akuzave që i ka bërë Shpejtim Bulliqi
Kandidati i LDK-së për kryetar të Besianës, Ekrem Hyseni, ka reaguar pas akuzave që i ka bërë Shpejtim Bulliqi

Kandidati i LDK-së për kryetar të Besianës, Ekrem Hyseni, ka reaguar pas akuzave që i ka bërë Shpejtim Bulliqi

Kandidati i LDK-së për kryetar të Besianës, Ekrem Hyseni, ka reaguar pas akuzave që i ka bërë kandidati i Vetëvendosjes Shpejtim Bulliqi, gjoja për blerje votash. Ai i ka hedhur poshtë të gjitha pretendimet e tilla dhe  ka shkruar se viktimizimi i bazuar në shpifje nuk duhet të jetë arsyetim për humbje të një gare të pastër dhe korrekte. Nuk është natyrën time të merrem me të tjerët, megjithatë jam i detyruar të reagojë pasi dje, unë dhe ekipi im, jemi apostrofuar si provomues të një fushate të ulët. Unë dua të siguroj të gjithë qytetarët e komunës së Podujevës dhe të Kosovës se unë dhe ekipi im gjatë tërë kohës kemi bërë një fushatë pozitive, të fokusuar në program dhe kemi dëgjuar shqetësimet dhe nevojat e qytetarëve. Në rreth 600 takime me qytetarë anë e mbanë Llapit dhe Gollakut, asnjëherë nuk jemi marrë me kundërkandidatët. Për këtë mund të dëshmojnë afro 20,000 qytetarë që i kam takuar. Asnjëherë nuk jemi marrë me shpifje personale e as me blerje të votave. Asnjëherë nuk kanë qenë në fokus të fushatës sime kundërkandidatët, edhe pse kundërkandidati në fjalë qysh në adresimin e parë, në debatin e parë të fushatës, ka nisur me sulme ndaj integritetit tim dhe të familjes sime ka shkruar mes tjerash, Ekrem Hyseni.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...